Teamutveckling – ett sätt att komma åt ohälsan i våra organisationer?

team4Istället för att jobba förebyggande med teamutveckling, satsar organisationer ofta på teamutveckling när ett team inte fungerar som det ska!

Forskaren Christian Åkerlund har visat på samband mellan att använda sig av GDQ-modellen med syfte att stärka och utveckla teamet också resulterar i att bl.a ohälsotalen minskar. Detta beskriver han i sin rapport ” The Links Between Group Development and Health in Manufacturing Industry ”. Denna forskning som har tittat på industri- och skolvärlden visar på väldigt intressanta resultat!

I mars har Karriär & Kompetens ett seminarium om detta som snabbt blev fullbokat, vill du att vi har ytterligare ett seminarietillfälle i vår eller att vi kommer till er och berättar mer – hör av dig!

Ett seminarium till? Maila till info@karriarkompetens.se

Prata mer om teamutvecking, GDQ, samarbete och eller hälsa hos er? Ring oss på 08-41029402.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.