Konsulter

abc Karriär & Kompetens ab:s konsulter har alla lång erfarenhet inom våra verksamhetsområden. Vi har olika bakgrund, vilket ger en bra kompetensbredd och olika perspektiv. Vi har alla erfarenhet av ledar- och chefsuppdrag och erfarenhet av att arbeta i olika verksamheter – statlig, kommunal, landsting, privat och ideella organisationer.

Vi utbildar oss kontinuerligt, både i olika metoder, teorier och synsätt för att hålla oss à jour med det senaste inom våra områden, och vi  tar även fram framgångsrika metoder för att möta efterfrågan på marknaden.

Alla konsulter är seniora enligt Kammarkollegiets definition i senaste upphandlingen av statliga tjänster inom ledarskap och teamutveckling.

IMG_1900IMG_1399

 

 

 

 

 

Karriär & Kompetens består av ovanstående konsulter samt våra nära knutna partners som stärker och kompletterar oss inom våra områden:

Anneli Strömberg Karlsson
Anneli har lång erfarenhet av att arbeta med karriär-, arbetsmarknads- och söka-jobbfrågor.

Annica Onsjö
Annica har många års erfarenhet av chefs och ledarutveckling genom utvecklingsinsatser och coaching av individer, grupper och organisationer, både privat och offentligt.

Ann-Britt Andersson
Ann-Britt arbetar med teamutveckling och utbildningar inom HR-relaterade ämnen samt ledarutveckling.

Kristina Vejbrink
Kristina har bred erfarenhet av att arbeta med förändringsledning och kommunikation, både som chef och som organisationskonsult, och är även gestaltterapeutiskt utbildad.

Heléne Thomsson
Heléne är forskare och organisationskonsult med inriktning mot arbetslivets psykologi, organisationspsykologi, ledarskap och hälsopsykologi.

Pia Gustafsson
Pia finns i Värmland och har lång och gedigen erfarenhet av HR- och karriärfrågor.

Björn Hansson
Björn har lång erfarenhet av att stötta och utveckla chefer och ledningsgrupper inom privat och offentlig sektor. Björn är legitimerad psykolog.

Mariann Nilsson
Mariann har djup kunskap om och många års erfarenhet av förändringsarbete både på individ-, grupp- och organisationsnivå.

Eva Bengtsson
Eva finns i Skåneregionen och arbetar med stöd till individer och grupper och är certifierad coach.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s