Välkommen på Afternoon Tea!

FULLBOKAT

Teamutveckling – ett sätt att komma åt ohälsan i våra organisationer?

Istället för att jobba med teamutveckling förebyggande, satsar ofta organisationer på frulleteamutveckling när ett team inte fungerar som det ska!

Forskaren Christian Åkerlund har visat på samband mellan att använda sig av GDQ-modellen med syfte att stärka och utveckla teamet också resulterar i att bl.a ohälsotalen minskar. Detta beskriver han i sin rapport ” The Links Between Group Development and Health in Manufacturing Industry ”. Denna forskning som har tittat på industri- och skolvärlden visar på väldigt intressanta resultat!

Karin Svanfelt chef på BRÅ kommer att dela med sig av sina erfarenheter av teamutveckling utifrån GDQ-modellen. Vi kommer även att dela med oss av delar av rapporten och ge en kort beskrivning av Susan Wheelans forskning om team. GDQ-modellen och senare forskning som visar att det är viktigt att satsa på teamutveckling för att öka arbetstillfredsställelse och minska sjukfrånvaron. Ann- Britt Andersson och Annica Onsjö från Karriär Kompetens, delar med sig av egna och andras erfarenheter när det gäller de positiva effekter grupputveckling visat sig ha både på arbetstillfredsställelse, psykisk utmattning och sjukskrivningar.

Tid:  Den 14 mars 2016  kl. 15-17.

Plats: I Karriär & Kompetens lokaler på Barnhusgatan 16, centrala Stockholm. Vi bjuder på Afternoon tea!

Målgrupp: På grund av utrymmesbrist så vänder vi oss till dig som arbetar med HRfrågor i din organisation eller är chef i en organisation.

Seminariet är tyvärr fullt – vill du stå på väntelista kan du maila till info@karriarkompetens.se och rubricera med väntelista. Vill du att vi kommer till dig och berättar mer om teamutveckling, GDQ och eller hälsofrågor? Ring oss på 08-41029402 eller maila till mw@karriarkompetens.se

Kostnad: Gratis.
Men vid uteblivet besök utan att du har meddelat det innan, debiteras du 250 kr. 

Anmälan: anmäl dig till info@karriarkompetens.se – skriv afternoontea i ämnesraden. Vi vill ha din anmälan senast den 7 mars 2016. Begränsat antal platser. Så först till kvarn gäller!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.