Kvinna och chef och dess nätverk ger mig insikter

Kursen gav mig nya insikter om mig själv och vilken typ av ledare jag är, vilket har gett mig trygghet och ökat självförtroende både som chef och privat. Jag upplever att jag har utvecklats som ledare.

Jag fick också en ökad förståelse för statsförvaltningen som arbetsgivare bland annat genom att vi hade flera inspirerande föreläsare från olika myndigheter.

Att få träffa andra kvinnliga chefer från olika myndigheter har varit otroligt givande, dels under utbildningen, men även efteråt i det nätverk vi bildat, där vi nu träffas ett par gånger per år sedan fem år. Jag har stor nytta av våra diskussioner om det som berör oss i vår vardag som chefer och ledare.

Gunilla Tosteby, enhetschef
Lantmäteriet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: