Kvinna och chef och dess nätverk ger mig insikter

Kursen gav mig nya insikter om mig själv och vilken typ av ledare jag är, vilket har gett mig trygghet och ökat självförtroende både som chef och privat. Jag upplever att jag har utvecklats som ledare.

Jag fick också en ökad förståelse för statsförvaltningen som arbetsgivare bland annat genom att vi hade flera inspirerande föreläsare från olika myndigheter.

Att få träffa andra kvinnliga chefer från olika myndigheter har varit otroligt givande, dels under utbildningen, men även efteråt i det nätverk vi bildat, där vi nu träffas ett par gånger per år sedan fem år. Jag har stor nytta av våra diskussioner om det som berör oss i vår vardag som chefer och ledare.

Gunilla Tosteby, enhetschef
Lantmäteriet

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.