Mötesplats Kvinna och chef i staten

Hej! Nu är det dags för Mötesplats 2018 för dig som är kvinna och chef i staten!
Vi har bjudit in intressanta kvinnor som kommer att bjuda på spännande seminarier kring olika teman som inspiration för vårt ledarskap. Förutom att lyssna på seminarierna finns det goda möjligheter för dig att underhålla och utveckla ditt professionella nätverk!

Vi ses på Freys hotell, Bryggargatan 12 i Stockholm!

Program 25 januari

9.00 Registrering och kaffe o mingel

9.30 Karriär & Kompetens önskar välkomna!

mona riabacke9:45 Mona Riabacke, dr i risk- och beslutanalys, föreläser tankeväckande och inspirerande om hur vi bättre kan leda oss själva och andra i tider av förändring. Hur fungerar vi, varför gör vi som vi gör och hur kan vi göra det bättre? Mona ger oss förståelse om våra grund-läggande mekanismer och användbara verktyg för att kommunicera, driva förändring, samarbeta och ta oss an framtiden på̊ bästa sätt. Allt för att skapa resultat och nå uppsatta mål. Med sin gedigna kunskap och erfarenhet från såväl forskarvärlden som näringslivet guidar Mona oss till klokare beslut i en allt mer komplex värld – en förutsättning för att må bättre och nå de resultat vi önskar.

11:20 Strategiskt kompetensförsörjning är inte svårare än man gör det!

IMG_1484Gunnel Frost-Danielsen, ansvarig för strategisk kompetensförsörjning på Tullverket sedan drygt två år tillbaka, delar med sig av sina erfarenheter kring strategiskt kompetensförsörjningsarbete och om hur du kan planera för rätt kompetens för medarbetare, grupper och hela organisationen. Hennes motto är “börja och börja enkelt!”

 

Gunnel har ett långt förflutet som konsult (bl. a som en av Karriär & Kompetens konsulter) och har god inblick i många organisationers utmaningar vad gäller kompetensfrågor.

Under seminariet kommer vi att få ta del av konkreta tips för att planera för rätt kompetens.

 

12.30 Lunch

13.30 Tillit hos en kontorsakrobat

Anna Ljungqvist, produktionschef och vice VD på Cirkus Cirkör, berättar om sina erfarenheter av att leda med tillit.

Anna tågI ett interaktivt samtal lotsar hon oss igenom cirkusens discipliner och drar paralleller till vad vi som medmänniskor och ledare kan lära oss av cirkusens värld.

Anna har sin bakgrund  som producent inom scenkonst i över 25 år och är utbildad coach. Chef blev hon 2006 när hon i ett delat ledarskap på Riksteatern ledde den döva ensemblen Tyst Teater. 2011 rekryterades Anna till Cirkus Cirkör.

 

14.45 Fika och nätverkande

gunilla high res 183415.15 Min syn på ledarskap och om hur det är att vara kvinna på en högt uppsatt position

Gunilla Hult Backlund är generaldirektör för IVO sedan myndighetens start 2013. IVO finns till för vård- och omsorgstagarna med uppdraget att genom tillsyn och tillståndsprövning bidra till en vård och omsorg som är säker, har god kvalitet och bedrivs i enlighet med lagar och andra föreskrifter. Mellan 2009 och 2012 var Gunilla generaldirektör för Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket. Dessförinnan arbetade hon på Socialstyrelsen i en rad olika befattningar, bland annat var hon chef för Hälso- och sjukvårdsavdelningen. Gunilla kommer att dela med sig av sina erfarenheter och tankar kring sin chefsresa samt ge sin syn på hur det är att vara kvinna och chef i staten.

16.30 Dagen avslutas

—————-

NÄR:
25 januari 2018 Kl. 9-1630

VAR:
Freys hotell
BRYGGARGATAN 12, Stockholm

KOSTNAD:
3.200 kr/person exkl. moms.  I priset ingår fika och lunch.

ANMÄL DIG TILL:
Maila till kvinnachef@karriarkompetens.se märk din anmälan med 25 januari.
I din anmälan önskar vi även din fakturaadress.

Avboka kan du göra fram till den 20 december, därefter är anmälan bindande. Du kan skicka en kollega som ersättare om du får förhinder.
Behöver du specialkost? Skriv det i din anmälan!

Var snabb med din anmälan – vi har begränsat antal platser.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.