Rätt kompetens den 30 september 2014

IMG_1502Vår endagsutbildning Rätt Kompetens har kommit att bli mycket populär på grund av metoden lätt att förstå, använda och kräver ingen teknisk plattform för att få fram resultat. Att arbeta med kompetensförsörjning / talent management kan för många vara en stor tröskel att ta sig över. Vi får ofta höra att “vi vet ju inte riktigt vad vi ska göra nästa år och då blir det ju svårt att veta vilken kompetens vi ska satsa på” eller “vi har ju så många kompetenser som är viktiga för vårt arbete, så hur ska vi välja?”. Ja, det är sant att vi inte vet vad framtiden bjuder och ja vi bär runt på en hel massa kompetenser. Med Rätt Kompetens får du hjälp att på ett enkelt och effektivt sätt vaska fram de kritiska kompetenserna, hitta förhållningssätt och “knep” till ev. förändringsoro som kan göra att vi inte tänker proaktivt i vårt arbete med talent management / kompetensförsörjning.

Gunnel Frost-Danielsen har lång erfarenhet av kompetensutvecklingsfrågor och  är kursledare på metodutbildningen RÄTT KOMPETENS.
Om henne säger deltagarna:

Gunnel är väldigt pedagogisk och kompetent, hon är duktig på att inspirera och ge konkreta tips för hur vi ska komma vidare. Gunnel är väldigt intresserad och att ställa de “dumma frågorna” går hur bra som helst 🙂

Mer om utbildningen kan du läsa här:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.