Välkommen till vårt 3e bokcafé

Eva Norrman Brandt

Varmt välkommen till ännu ett (kostnadsfritt) bok-café till vilket vi har bjudit in en ny spännande författare! Som vanligt, du kokar dig en kopp och vi putsar upp vårt digitala caférum. Kostnadsfritt, men garanterat inte fritt från ny kunskap och nya kontakter. Caféets adress kommer som en zoom-adress några dagar innan. För anmälan maila oss till godasamtal@karriarkompetens.se. Välkommen!

2 juni – Transformativ förändring & agilt ledarskap

Till den 2 juni har vi bjudt in Eva Norrman Brandt, som i dagarna har kommit ut med den spännande boken Transformativ förändring och agilt ledarskap. I förra veckan handlade caféerna om både den transformativa förändringen av hemarbete och dess möjligheter och risker samt om att leda förändring utan att göra de “vanliga misstagen”.

Under detta café-pass kommer Eva uppehålla sig kring hur vi som ledare kan förbereda organisationer för de transformativa förändringar vi står inför, men också hur detta påverkar oss själva som ledare. Så, välkommen in på en fika och spännande stund tillsammans med Eva.

Bokcafé Transformativ förändring & agilt ledarskap

2 juni kl. 15-16

FÖR ANMÄLAN: MAILA TILL GODASAMTAL@KARRIARKOMPETENS.SE

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.