Save the date

Den 27e januari 2021 möts vi på MÖTESPLATS KVINNA OCH CHEF – årets inspirationsdag!

Just nu håller vi på med den sista planeringen inför 2021s mötesplats. Vi vägrar att släppa goda traditioner och i dessa tider är just att hålla fast vid traditioner en viktig del för det mentala välbefinnandet! Många år har Mötesplats varit ett energigivande inslag under mörka vinterhalvåret, så även nästa år. Vi har bokat World Trade Center (”vårt rum”) och planerar för att vi ska vara där!

Under rådande omständigheter kommer vi så klart att ta hänsyn till de gällande rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, så den 15 december fattar vi ett beslut om vi kan köra live eller om vi får göra det till en digital mötesplats. Du kan även avboka dig fram till dess, utan kostnad. Kör vi LIVE och du inte kommer kunna komma till oss, kommer du kunna vara med digitalt. Som Cecilia och jag säger ”allt löser sig” – bara vi får hålla i vår tradition av Mötesplats!

Även i år kommer vi att ha en EARLY BIRD-rabatt, vi återkommer om den och programmet inom kort! Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vår hemsida!

Så, tillsammans med dig håller vi traditionen igång – boka in datumet redan idag – 27 januari 2021!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: