Låt oss kicka igång hösten tillsammans!

Vi har bjudit in Linda Hammarstrand den 28 augusti för att sparka igång oss och hösten. Vi hoppas att du vill hänga på. Webinariet är gratis och vi kommer att hålla till på Zoom.

Tillsammans med dig vill vi kick-off hösten på bästa sätt och vem är bäst lämpad för detta om inte Linda? Linda delar med sig av sin energi som sträcker sig från Göteborg till där du är.  Linda och webinariet kommer att bjuda på en minst sagt inspirerande upplevelse med underbar energi, många härliga skratt – och givetvis även förse oss med konkreta verktyg för hur vi ska lyckas tillsammans!

Linda liknar organisationer vid en stor stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Hon föreläser passionerat om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur där människor arbetar tillsammans – inte bara samtidigt. Att känna sig engagerad, motiverad – och i bästa fall passionerad är en dröm för många, men också en vardag för andra. Frågan är – hur skapar vi det?

Linda Hammarstrand kommer till oss med över 20 års erfarenhet av kommunikation och HR i bagaget. Hon har arbetat med Stena-sfärens värdegrund och affärsfilosofi och implementerat den för koncernens 22 000 medarbetare. Hon har också varit Director of Passion i Clarion Hotels Ledningsgrupp med målet att göra Clarion Hotel till Nordens mest attraktiva arbetsgivare. 

Välkommen till vårt kostnadsfria webinarium den 28 augusti kl. 8-9!

Detta vill du inte missa! 

För att vara med denna fredagmorgon behöver du anmäla dig till mw@karriarkompetens.se så snart som möjligt – skriv ”28 augusti” i ämnesraden. Webinariet äger rum på Zoom och du får inbjudan till det veckan innan.

Glad sommar, vi ses i augusti – gärna den 28e till att börja med 🙂

Ta hand om dig, du är viktig! Hälsar Maria och Cecilia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: