Mötesplats Kvinna och chef den 24 januari 2019

Samspel & rävspel på jobbet – arbete i  komplexitet

Åsa Lundquist Coey

Åsa Lundquist Coey, Centre for Outstanding Leadership AB, kommer till Mötesplats Kvinna och chef för att ge oss ett  inspirerande seminarium om hur vi tillsammans tar oss fram i ett ökande komplext organisationslandskap. Syftet är att på ett nytänkande sätt belysa vad vi finns i och få allas axlar att sjunka lite …

Här presenteras ett kompletterande perspektiv på arbetslivet med insikter från forskning inom komplexitet, ett tvärvetenskapligt område.

Vi fokuserar på att förstå vad man faktiskt gör snarare än vad man borde göra på en arbetsplats och på vad som får oss att vilja och kunna ta oss vidare i det gemensamma arbetet.

Vi skärskådar en hel del myter om arbete och utveckling samt hur vi kan minska på spänning och hålla varandra långtidsfriska.

Ur innehållet:

  • Ideal och verklighet
  • Grusigheter i vardagen
  • Att vara ledare, chef, medarbetare, coach och medmänniska
  • Makt, relationer, ångest – hur kultur uppstår
  • Engagemang och omdöme – reflektion & reflexivitet

Mötesplats Kvinna och Chef är ett årligt arrangemang som vi på Karriär & Kompetens är väldigt glada och stolta över! Dagen bjuder på inspiration, skratt, eftertanke och erfarenhetsutbyte. Innehållet mellan seminariepunkterna varierar och varje seminarium är på drygt en timme upp mot 1.5 timme, vilket gör att vi har möjligheten att fördjupa och diskutera och smälta det vi får till livs! Förutom en späckad dag bjuds deltagarna på god mat och möjlighet att bygga och underhålla sitt nätverk! Var snabb med din anmälan, dagen är uppskattad!

Vi kommer att hålla till på World Trade Center!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.