Mötesplats Kvinna och chef den 24 januari 2019!

Den svåra byggnadskonsten – utmaningar med att bygga en ny myndighet!

lena leedLena Leed lämnade en av våra äldsta myndigheter för att börja som administrativ chef på den nya Jämställdhetsmyndigheten som bildades 1/1 2018.  Lena blev anställd som person nummer 2.

Under seminariet kommer Lena dela med sig av sina erfarenheter och sin chefsresa från en av de äldsta till en av våra nyaste myndigheter i landet.

Vi får ta del av hur  det är att starta upp och bygga en ny verksamhet, med alla dessa möjligheter och utmaningar. Vi kommer att uppehålla oss vid kulturkrockar som uppstår mellan olika professioner, hur hanterar vi olika gruppers olika tolkningar av uppdraget, och hur hitta balansen mellan de operativa och strategiska frågorna.

Mötesplats Kvinna och Chef är ett årligt arrangemang som vi på Karriär & Kompetens är väldigt glada och stolta över! Dagen bjuder på inspiration, skratt, eftertanke och erfarenhetsutbyte. Innehållet mellan seminariepunkterna varierar och varje seminarium är på drygt en timme upp mot 1.5 timme, vilket gör att vi har möjligheten att fördjupa och diskutera och smälta det vi får till livs! Förutom en späckad dag bjuds deltagarna på god mat och möjlighet att bygga och underhålla sitt nätverk! Var snabb med din anmälan, dagen är uppskattad!

Vi håller till på World Trade Center.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.