Två dagar på Steningevik

Att vara konsult är att ständigt serveras ett smörgåsbord av varierande innehåll. Ena dagen möter vi grupper som är nyfikna på hur de tillsammans kan utvecklas, den andra dagen en grupp där ett missförstånd har växt och blivit ett arbetsmiljöproblem. En annan dag handleder vi chefer i olika utmanande situationer, för att sedan möta enskilda individer med deras utmaningar. Vi har även förmånen att, från år till år, erbjuda återkommande öppna aktiviteter, där Kvinna och chef i staten är vårt ledarutvecklingsprogram.  Åtskilliga kvinnor har gått programmet.  Igår och idag har vi  träffat våra deltagare på årets Kvinna och chef och tillsammans med dem utforskat de utmaningar som de står inför. Vi har delat med oss av teori och forskning inom området och tagit fram verktyg för att “ta med hem” för att använda i sin vardag.

Vi håller till på Steningevik som levererar en fantastisk miljö och mat varje gång, och dessa två dagar har även vädret gjort vad det har kunnat för att ge oss en totalupplevelse.  brygga steningevikcf och mwKursledarna Cecilia Frank och Maria Winsnes fick sitta ner och lyssna till Fredrik Mattsson och hans föredrag kring Kommunikation och mötestekniker. fredrik mattsson

Vill du också gå programmet? Vi startar upp en ny kurs i september – läs mer här: >>

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.