En vanlig vecka hos Karriär & Kompetens

Efter en lång ledighet har vi sparkat igång verksamheten och nu är vi ute i många olika roliga och utmanande uppdrag!
Så här ser en typisk vecka ut för oss:

Några kollegor är iväg och jobbar med en stor avdelning och deras interna processer, samtidigt som en annan kollega arbetar med samarbete hos en enhet i en annan del av landet. Samarbete och kommunikation är något som efterfrågas mycket av i dagarna och i veckan möter vi nya kunder med vilka vi ska jobba med just de frågorna för olika team. Teamutveckling på olika nivåer håller igång oss även denna vecka. Avstämningsmöten med kunder hinner vi också med. Ledningsgrupper träffar även några av våra konsulter. I veckan startar vi upp ett stort projekt på temat “Aktivt medarbetarskap” i en myndighet. Och som vanligt har vi ett antal pågående coachningssamtal igång.

Ja det var lite av hur en vecka hos oss kan se ut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.