Nätverksträff

Bild
I april i år träffades ett drygt 40-tal chefer som har gått vårt program Kvinna och chef! Under en dag fick de utbyta erfarenheter och tankar om ledarskapet och även inspireras av Elisabeth Solin (mental tränare till blandat Pia Sundhage) och hennes fascinerande tankar och berättelser. Dagen blev en succé och man beslöt att Karriär & Kompetens årligen ska arrangera en nätverksdag för alla som gått programmet Kvinna och chef.

Så, i april nästa år (2015) äger nästa träff rum. Vi återkommer med mer information i början på 2015.

Vi har haft över 200 kvinnor som har gått programmet Kvinna och chef och nästan alla grupper har bildat ett eget nätverk efter utbildningens slut. Nätverken träffas 2-4 gånger per år, några av nätverken är vi moderatorer för och andra sköter sig själva och bjuder ibland in Karriär & Kompetens för att få lite påfyllnad inom ett område som de anser vara aktuellt. I dagarna ska en av oss på företaget träffa ett nätverk för att diskutera Chefen som kulturbärare.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: