Kompetensförsörjningsnätverket

Bild

Vi “levlar” upp oss!

Karriär & Kompetens har lång erfarenhet av att driva professionella nätverk inom HR-området! Vårt populära nätverk för Karriär- och kompetensutveckling har nu levlats upp för att möta våra kunders behov och därför så är nätverket idag ett halvdagsnätverk (vi träffas 13-16) och träffarna kommer att handla om teman inom området kompetensförsörjning.

Vi vet att “ensam är inte stark” och nätverket syftar till att lyfta frågeställningar och utmaningar som just du har i ditt arbete och tillsammans delar vi tankar och erfarenheter. Generositet och respekt är två ledord i nätverket. Ibland bjuder vi in en gästföreläsare men alldeles oavsett så bygger träffarna på deltagarnas egna erfarenheter.

Vi som driver nätverket heter Gunnel Frost Danielsen och Maria Winsnes och vi har varit processledare för olika professionella nätverk sedan början av 90-talet.

Söker du ett forum där du kan dryfta och få stöd i dina utmaningar?
Välkommen till Kompetensförsörjningsnätverket  >> .

Välkommen och hör av dig till Maria Winsnes, 08-41029402, så berättar vi gärna mer!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.