När livet tar en oväntad riktning

Cecilia – min arbetslivspartner sedan snart 25 år tillbaka – har den 13 juli, hastigt avlidit till följd av en hjärtinfarkt! Det är så otroligt sorgligt och chockartat och påminner oss om hur skört livet är.
Cecilia, som jag har kamperat med sedan i slutet på 90-talet var en fantastisk arbetskamrat och vän och tillsammans byggde vi upp det Karriär & Kompetens som vi idag är väldigt stolta över. Tillsammans delade vi glädje och sorg och framtidsplaner. Cecilia hade en unik förmåga att varva sina teoretiska kunskaper, omsätta dem i praktiska förklaringsmodeller och skapa engagemang hos både kursdeltagare och uppdragsgivare. Hennes färgstarka personlighet och varma hjärta gjorde att både kollegor och kunder kände sig trygga och sedda. Som vän och kollega fanns hon alltid nära. Hennes förmåga att lyssna, förstå och hennes klokskap gjorde att det alltid var lätt att vända sig till Cecilia för att få råd, lätta på trycket eller för att få ny energi. Något som jag vet att även hennes familj och vänner alla fick en stor del av.

Efter många år av arbetsgemenskap och vänskap är saknaden stor. Gällande framtiden så fortsätter Karriär & Kompetens som det är tänkt. Cecilia och jag hade förberett för Karriär & Kompetens version 6.0 då Cecilia hade fyllt 65 och skulle börja trappa ner. Detta innebär konkret att de konsulter som vi har i vårt nätverk och som idag jobbar tillsammans med oss, kommer att jobba mer och närmare mig.

Ta hand om dig och livet, vi hörs!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.