Sommarhälsning från oss

Hej och glad sommar! 

Nu sjunger vårterminen på sista versen och vi börjar så sakteliga stänga våra böcker för att ägna dagarna åt avkoppling och ledighet. Det har varit en intensiv vår men många spännande uppdrag, samtliga digitala, det har varit roligt att planera och genomföra dem! Vi längtar dock till att få träffa er alla IRL till hösten.

Och för det planerar vi!

I oktober (11-12 oktober) startar vi en ny omgång av Kvinna och chef i staten och just nu har vi endast 4 platser kvar, så funderar du eller en kollega till dig på att gå – var snabb med anmälan! Anmäl er via vår hemsida och anmälningsformuläret. Först till kvarn!

Den 27 januari 2022 har vi bokat World Trade Center och bjudit in spännande talare till Mötesplats Kvinna och chef (för alla som är kvinnor och chefer – oavsett bransch) och vi kommer bl. a få lyssna till Elisabeth Kuylenstierna och Marie Hallander Larsson. Programmet kommer efter sommaren och för dig som är snabb erbjuder vi även Early Bird rabatt!

Vi kommer att fortsätta med våra otroligt populära digitala  bokcaféer i höst – datum och presentation av författare kommer i september. 

En spaning från vår horisont är att året framför datorn har öppnat upp för tankar kring arbetsliv, arbetsformer men oxå arbetsroller hos ett flertal av våra kunder. Många chefer känner en otillräcklighet att räcka till för att upptäcka signalerna och stötta i frågorna. Frågor som framtidens arbetsplats och sätt att arbeta på är många och om du har funderingar kring framtiden och söker ett externt bollplank – hör av dig till oss! Vi, i rollen som arbetscoacher, kan hjälpa till vid sidan om.

VI har arbetat med frågorna sedan 1997, mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, och vi har inhämtat, utvecklat och arbetat med frågorna med samma brinnande intresse som när vi startade.

En sak vet vi – arbetslivet är föränderligt på så många olika vis, både individuellt och organisatoriskt. 

Ta hand om dig, vi hoppas att du får en skön ledighet i sommar och får möjlighet att fylla på med energi!

Vi ska göra det samma!
Glad sommar,

Maria och Cecilia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.