Boka 24 januari 2019 redan nu!

Mötesplats Kvinna och chef 2019 blir den 24 januari!

Vi har precis spikat föreläsarna till vår mötesplats och programmet håller som bäst på att sättas!

leila söderholmEn av de inbjudna föreläsarna är Leila Söderholm som har lång erfarenhet av att coacha personal till mer glädje och hälsa! Hon blandar humor med djupaste allvar och visar med igenkännande exempel vilken strategi som fungerar för ett gladare liv. Att lära sig styra hjärnan med olika knep gör att det är lättare att komma dit man vill. Oavsett vad det är man vill, så mår kroppen bra av rörelse, sömn och glädje. Hälsa är en helhet och det finns många enkla förändringar vi kan göra i vår egen vardag för att må så bra som möjligt.

Förutom Leilas inspirationsföreläsning kommer vi att, som tidigare år, varva seminarier med kvinnliga chefers karriärresor och deras olika vinklingar, med utrymme för dig att nätverka och utbyta tankar och idéer! Vi är väldigt glada och stolta (även detta år) över vårt program och vi hoppas att du kommer att få mycket inspiration och påfyllnad denna dag!

Kostnad: 3,900 kr exkl. moms (i priset ingår konferensavgift, morgonfika, lunch och eftermiddagsfikabuffet).

Var snabb med din anmälan, platserna brukar snabbt gå åt.

Anmäl dig till info@karriarkompetens.se och skriv mötesplats 24 januari i rubrikraden.
Om du har några speciella kostbehov – meddela oss detta i din anmälan.

Vi ses!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.