Åter igen har vi fått förtroendet!

Nu är det klart!

Kammarkollegiet har tecknat avtal inom ramen för ramavtalet avseende chefs- och grupputveckling samt kompetensförsörjning!

Denna gång har vi valt att samarbeta med IPF (som var med och startade Karriär & Kompetens i tidernas begynnelse) och vi kan gladeligen berätta att vi även denna gång har fått förtroendet att erbjuda våra tjänster inom ramavtalet!

IPF står som ramleverantör och tillsammans med oss på Karriär & Kompetens och flera andra kompetenta och erfarna konsultföretag, kommer vi att kunna erbjuda tjänster av hög kvalitet och på sätt fortsätta vara med och utveckla Sveriges myndigheter!

Ramavtalet gäller t.o.m. 2018 med möjligheter till förlängning och gäller för samtliga myndigheter och andra offentligt styrda organ.

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.