Hur ser ditt skyltfönster ut?

skyltfönster

Visste du att 8 av 10 som har tänkt sig söka jobb hos er, kollar först in er organisation via Google? Careerbuilder.se har frågat drygt 5.500 respondenter som också uppger att 1/4 av dem kollar även upp den framtida chefen. Kanalerna de använder är Google, organisationens hemsida, LinkedIn och Facebook.

Så var medveten om hur ni presenterar er enhet/avdelning på er hemsida. Har ni med relevant information? Är sidan attraktiv? Får ni fram ert budskap? Syns er vision?

Med tanke på att uppemot 25% av de talanger som söker jobb hos er kollar även upp dig som står som kontaktperson eller är chef – var noga med hur dina egna presentationer ser ut – att de är ifyllda och uppdaterade.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.