Att lära av annan kultur

Vi är just nu i Marseille för planering av vår verksamhet. Marseille är en spännande och vacker stad och det finns mycket att hämta inspiration av – både av stadens 2014-års version men också av den enorma resa staden har gjort från att vara en ganska ruffig stad till att förra året bli Kulturhuvudstad. Vi får se otaliga exempel på hur man fokuserar på det som ses som lika mer än olika, hur alla – oavsett religion, ursprung och generation samverkar! Verkligen spännande och lärorikt!

Vi är åter på kontoret den 1 september, men läser vår mail regelbundet!

Behöver du komma i kontakt med oss – maila till info@karriarkompetens.se , så ringer vi så fort vi är åter!

MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: