Close
Skip to content
Bild16

Välkommen till Mötesplats
Kvinna och chef den 27 januari 2022

Vi har bokat World Trade Center!
Vi har bjudit in toppenföreläsare!
Nu är det dags för dig att boka Mötesplats 2022! Den 27 januari ses vi igen!

Vi kommer som vanligt att duka upp en generös frukost bestående av nybakade frallor, goda pålägg och en varm kopp, för att starta dagen på bästa sätt! I högtalarna hör du vår spellista på Spotify ”Mötesplats Kvinna och chef” (du kan redan nu lyssna på den om du vill). Du ställer ifrån dig väskan vid det runda bordet där du vill sitta under dagen. Runt omkring dig strömmar det in förväntansfulla mötesdeltagare – några känner du igen och du kommer även att möta nya kollegor som även de är så där härligt generösa och trevliga som man är när man deltar vid Mötesplats Kvinna och chef.

Lunchen intar vi tillsammans och på eftermiddagen bjuds vi på den traditionella dessertbuffén med sött, salt och surt. Allt är ungefär som du brukar vara på Mötesplats Kvinna och chef. Förutom att Cecilia dess värre inte är med oss längre. I stället får du träffa mina konsultkollegor Annica och Åsa, som har arbetat med mig i många år och nu kommer att göra det ännu mer.

Under dagen får vi träffa och lyssna till Elizabeth Kuylenstierna, Alexandra Berg, Sara Penje och Marie Hallander Larsson. Kvinnor som har mycket att berätta och dela med sig av!

Du hänger väl med oss?
Många är ni som har varit med på Mötesplats genom åren och tillsammans har ni förgyllt dagen på det absolut bästa sättet, vi tror och hoppas att vi får se er med oss även denna gång! Anmälningar har redan trillat in och vi hoppas på fler! Du behöver inte ha gått vårt program Kvinna och chef i staten eller vara med i våra chefsnätverk för att delta på Mötesplats. Är du kvinna och chef, är du välkommen!

Programmet den 27 januari 2022

9.15 Karriär & Kompetens önskar välkomna!

Elisabeth Kuylenstierna9.30-10.50 Elizabeth Kuylenstierna kickar igång dagen med Tillsammans! Oavsett hur den senaste tiden har sett ut, om vi har jobbat hemma, på landet, varit utspridda eller på plats – så har världens arbetsplatser utmanats rejält de senaste åren. Och det är inte över, det är snarare NU det börjar! Vårt NY-normala. Aldrig har behovet av att förstå varandra varit större, aldrig har våra olikheter testats mer. Elizabeth kommer bl. a dela med sig av hur vi startar om tillsammans. Ingen kan göra allt eller dra hela lasset, men alla kan bidra med någonting för att få till en framgångsrik arbetsmiljö där vi alla utvecklas och verksamheten når bästa resultat!

Elizabeth arbetar med processer och förändringsarbete på arbetsplatser över hela världen, inom näringsliv såväl som offentlig sektor, organisationer, företag och nätverk.

11.00 – 12.30 Uppdrag: Utvecklingschef!

Sara Penje arbetar som utvecklingschef i Lidingö stad. Sara har lång och gedigen erfarenhet av att arbete med utveckling och förändring, både strategiskt och operativt – och för det vann hon priset som Årets Nyskapande chef 2019. Motiveringen löd: Genom att våga utmana invanda strukturer har Sara Penje bidragit till att som utvecklingschef skapa ett förändringsklimat i hela kommunen. Hon är en mästare på att motivera folk och få dem med sig samt bygger en samarbetskultur. Genom ett nyskapande arbetssätt har Sara Penje bland annat omvandlat en hel förvaltning från analog till digital och inkluderat medarbetare som ingen trodde skulle befatta sig med en dator!

Sara kommer till oss för att berätta om hennes karriärresa och erfarenheter av att bygga kultur och driva förändringsarbete.

12.30-13.15 Lunch

Alexandra Berg

13.15 – 14.30 Är det lönsamt att bry sig? – om det som är viktigt på riktigt.
Alexandra Berg är civilekonomen från Handelshögskolan i Stockholm som hoppade av en chefstjänst på Arlanda flygplats för att följa sitt hjärta och leva sina värderingar till 100%. Idag driver hon företaget Caring Group och kommer till oss för att utforska inre motivation och värderingar. På ett inspirerande sätt kombinerar Alexandra ett starkt affärs- och resultatfokus med en varm, relations- och människoorienterad sida, alla viktiga faktorer för ett långsiktigt hållbart ledarskap.

Under föreläsningen utmanar Alexandra oss att ta vårt ansvar och börja agera i linje med det som är viktigt, på riktigt. För vem är det egentligen som ska skapa det liv, det samhälle och det företag som vi vill verka i?

14.30–15.00 Fika

15.00-16.30 Man kan vara modig om man inte är rädd – om tankar och perspektiv på eget och andras ledarskap
Marie Hallander Larsson, personaldirektör på Akademiska hus, är inbjuden för att avsluta dagen på bästa sätt. Hon kommer, med sitt personliga och varma sätt, skapa nyfikenhet, mod och få oss att tänka utanför boxen. Marie har under sin karriär inom HR arbetat inom biotech, hotell, bank, statliga verk och fastighetsbranschen och har gjort sig känd för att tänka nytt, utmana perspektiv och traditioner och visa på nya arbetssätt. Marie har kunnat göra detta bland annat genom att hon har sett till att omge sig av modiga chefer och haft en grundtillit till det ledarskap hon har utvecklat genom åren.

Vi får följa med på nedslag i Maries chefskarriär där hon ger oss insikter och perspektiv på sitt och andras ledarskap.

16.30 Tack-å-hej!

Pris:

4.300 kr exkl. moms.

Vi följer FHMs rekommendationer och kommer att lämna definitivt besked i början på december om vi kan köra så som det är tänkt.

Plats:

World Trade Center, Kungsbron 1, Stockholm

Anmälan:

Använd dig av formuläret nedan – har du särskilda önskemål om kost – maila oss till kvinnachef@karriarkompetens.se.

Hjärtligt välkommen ska du vara!                          

Ta hand om dig, du är viktig!
Maria Winsnes
Karriär & Kompetens

Jag anmäler mig till programmet Mötesplats Kvinna och chef