Vittnesmål från personer som har gått karriärprogram hos oss

  • “Jag har aldrig varit med om en så komplett kartläggning av mig och mina förmågor, drivkrafter och ambition. Att både utmana och konkretisera vad som är viktigt för mig i min livs- och arbetssituation och ge mig verktygen att leva det bästa liv jag kan. (Eller åtminstone veta när jag fuskar…). Livs & karriärprogrammet var den förlösande faktorn för mig att våga lämna expertrollen och våga ställa ett nytt mål: att bli en riktigt bra chef!”
    Jonas Pålsson, ITchef, verksamhetsstöd.

  • “Jag har det jättebra! Jag fick nytt jobb strax efter våra möten så nu är jag ”seniorinformatör” och webbansvarig hos min nya arbetsgivare – och jag som inte trodde att jag skulle få nytt arbete utanför min gamla arbetsgivare! Jag har haft stor nytta av våra diskussioner och den kunskap jag fick om mig själv. Det hjälpte mig oerhört mycket när jag drog upp mina långa och tjocka rötter hos min gamla arbetsgivare och försökte trycka ner dem i ny mylla. Tack vare dig och en jättebra chef så har det gått fantastiskt bra!”
  • “Ibland märker man att livet har gått in i nästa fas, utan att man riktigt hängt med. En gnagande känsla av frustration på jobbet började smyga sig på och jag saknade kontroll över mina egna karriärval. Jag valde programmet främst för att jag ville hitta nästa steg, men också mina egna mål på längre sikt. Jag kom till programmet med frågan om vilken bransch jag vill jobba i, men gick därifrån med helt andra svar. Träffarna och hemuppgifterna fick mig snarare att inse vilken roll jag fungerar bäst i, hur omständigheterna ska vara för att jag ska trivas och – inte minst – vad jag är bra på. De gav mig verktyg att ringa in mig själv i min karriär. En konkret lärdom från programmet är hur viktigt det är att låta omgivningen veta när man är på jakt. Jag vågade öppna munnen och berätta om vad jag vill och kan. Min konsult var lätt att få förtroende för. Coachningen kändes avslappnad, men ändå strukturerad och seriös. Konsulten gav många kloka inspel och ifrågasatte mina tankegångar. Jag kan varmt rekommendera Karriär & Kompetens.”