Verksamhetsdagar

stolarPlanerar ni chefsdag, medarbetardag eller kick-off ?

  • Behöver ni samla många från er organisation för att jobba med gemensamma frågeställningar och skapa samsyn inför kommande verksamhetsår?
  • Behöver ni repetera, implementera visions- och strategimålen och konkretisera dem i aktiv handling?
  • Vill ni starta upp hösten med delaktighet, samarbete och gemensamt mål?
  • Vill ni kombinera teori och praktik med engagerande pedagogiska metoder?

Karriär & Kompetens har lång erfarenhet av att arbeta med grupper där teori, dialog, praktiska övningar och en portion lust och engagemang ingår. Utifrån kundens önskemål, situation och förutsättningar skapar vi kick-off eller seminarier (hel- /halvdagar) som både bjuder på insikter, dialog och inspiration.

Vi arbetar tätt med våra kunder för att ta reda på syftet med dagen och föreslår sedan ett upplägg som svarar mot kundens behov. Teoripass varvas med aktiviteter som både syftar till att ge kunskap inom området men också sammansvetsa gruppen att arbeta mot samma mål.

Ledardag i Österåkers kommun
Österåkers kommun ville samla cheferna runt kommunens vision, mål och prioriteringar. De efterlyste en dag med inspirerande former som skulle skapa delaktighet, vi-känsla och engagemang i chefsgruppen.

Vi valde att använda en metod där alla gemensamt visualiserade den önskvärda framtiden och konkretiserade vad som behövde förändras respektive bibehållas. Vi jobbade också med chefernas egna utmaningar i förändringsarbetet och gav stort utrymme för erfarenhetsutbyte. Det som slog deltagarna var att trots att chefer har mycket olika ansvarsområden och chefsuppdrag så finns det många gemensamma nämnare i ledarskapet.

Karin Proos, fd kommunchef, säger efter utbildningen: Stort tack till er alla tre för en väl genomförd Ledardag. Ni fungerade mycket bra tillsammans och växeldrog på ett bra sätt, tycker jag. Det blev väldigt lyckat och vi har fått mycket positiv feed-back!

Är ni i planeringstagen och vill ta hjälp utifrån? Kontakta Karriär & Kompetens  på info@karriarkompetens.se eller ring på 08-41029402

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.