Välkommen!

Människors kompetens avgör verksamhetens framgång. Karriär & Kompetens möjliggör och skapar förutsättningar för chefer, medarbetare och organisationer att växa och nå framgång.

För att skapa den förändring vi önskar – oavsett om vi pratar på individ eller organisationsnivå – behöver vi ompröva gamla beslut och ageranden, tänka nytt, lämna heliga kor och våga öppna nya dörrar.

För vi vet ju att:

Old ways will not open new doors

abc Karriär & Kompetens ab har lång erfarenhet av att stötta individer och organisationer på deras förändringsresa. Det kan handla om ledarutveckling, medarbetarutveckling, karriärutveckling, kompetensanalyser, teamutveckling, seminarier, förändringsledning, samarbetsutveckling mm.

rosa dörr

Välkommen till oss! Här hittar du information om mycket av det vi gör på dagarna. Vill du komma i kontakt med oss? Ring oss på 08-41029400!

Under rubriken NYTT FRÅN OSS hittar du de senaste inläggen från oss. Och önskar du följa vad som händer på sidan kan du klicka på FÖLJ KARRIÄR & KOMPETENS till höger här på sidan. Vi finns även på INSTAGRAM – karriarkompetens heter vi där.

Välkommen att KICKA igång hösten med oss och Linda Hammarstrand! Den 28 augusti kl. 8-9 kommer Linda att ge oss en massa energi, nytänk och verktyg om hur vi kan höja vår motivation, energi och engagemang. Webinariet är gratis och vi träffas på ZOOM. Du behöver att anmäla dig, så snart du kan, till mw@karriarkompetens.se och skriv i rubrikraden 28 augusti. Ta hand om dig! /Maria och Cecilia

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: