Kvinna och chef i staten – ny start i oktober 2020

Vi startar en ny omgång av Kvinna och chef i staten nu i oktober. Platserna brukar snabbt gå åt, så var snabb med din anmälan!

Har du redan gått programmet, kanske du har någon kollega som vill gå? Tillhör du inte målgruppen, kanske du kan sprida informationen i ditt nätverk?

Vi ser fram emot att få önska nya deltagare välkomna till programmet! Som vanligt finns vi på Steningevik, några kilometer från Arlanda/Märsta, där vi erbjuds vackra kreativa miljöer, fantastisk mat och perfekt service! Vi startar upp när hösten är som vackrast och vi avslutar när våren/sommaren är här!  

Läs mer om programmet här >> eller kontakta oss på kvinnachef@karriarkompetens.se eller på telefon 08-41029402 så berättar vi gärna mer!

Programmet Kvinna och chef i staten vänder sig till dig som är kvinna och chef inom staten. Du har förmodligen varit chef i några år och vill lära dig mer om dig själv, dina förmågor och hur du kan utveckla ditt ledarskap.

Programmet erbjuder:

  • Kunskap om organisationer, omvärldsfrågor och ledningsarbete i statsförvaltningen
  • Träning av centrala chefsuppgifter och ledningsförmågor
  • Fördjupade insikter om dig själv som kvinna och chef
  • Utblickar och spaningsmetoder för att vara med och aktivt utveckla den offentliga sektorn

Kvinna och chef har kommit att bli ett mycket uppskattat program med hög kvalitet, spännande diskussioner, inbjudna gästföreläsare som ger perspektiv och möjlighet att utveckla sitt professionella nätverk. 

Utbildningen består av 5 block och äger rum följande datum under 2019:

Block 1: 21-22 oktober 2019
Block 2: 19-21 november 2019 
Block 3: 28-29 januari 2020
Block 4: 12-13 mars 2020
Block 5: 5-6 maj 2020

Observera att:
Block 2 startar på eftermiddagen den 19 november. Övriga block startar morgonen. Förutom programledarnas bidrag till innehåll, bjuder vi även in externa gästföreläsare som kommer och delar med sig av sin expertkunskap och erfarenheter. 

Priset är 59.500 kr exkl. moms (inkluderar allt kursmaterial, tre olika tester). Kostnaden för logi och mat tillkommer och faktureras separat av Steningevik.

Anmälan: Maila oss till kvinnachef@karriarkompetens.se 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: